Batterijpromotie

 1. KOOP EEN GREENWORKS gereedschapsset (+ lader + batterij inbegrepen) of starterkit IN EEN PARTNER STORE:
Aankopen gedaan in winkels die geen partner zijn of op andere websites dan partnerwinkels worden niet in aanmerking genomen.

 

 1. GA NAAR www.greenworkstools.se/pages/nl-battery-promotion uiterlijk op de uiterste inschrijfdatum om middernacht zoals aangegeven in punt 1.

 

 1. VUL HET REGISTRATIEFORMULIER IN, MET VERMELDING VAN
  • Uw contactgegevens
  • De aangeschafte gereedschapsset
  • Upload je aankoopbewijs (kassabon of factuur met daarop het gekochte product dat in aanmerking komt (model, referentie, EAN-code) en voer het nummer in het tekstveld in - dit is verplicht voor je aanvraag om in aanmerking te komen voor validatie.
  • Klik op de knop "verzenden" om je registratie te verzenden
  • U krijgt dan uw deelnamenummer (in de vorm "REF-000"), dat u moet noteren voor eventuele toekomstige aanvragen in uw dossier.
 
Houd er rekening mee dat je keuze van gereedschap op het moment van registratie definitief is en niet later kan worden gewijzigd. Zorg ervoor dat u het juiste model/voltage opgeeft van de in aanmerking komende gereedschapsset die u hebt gekocht, zodat u de 2Ah-batterij ontvangt die geschikt is voor dat gereedschap.
 
Geef een correct en volledig afleveradres op zodat je het pakket kunt ontvangen. Elke fout in je contactgegevens die ertoe leidt dat de vervoerder het pakket niet kan afleveren, geeft geen aanleiding tot een correctie van deze informatie en het dossier wordt als niet-conform beschouwd.
 
Per huishouden of bedrijf wordt slechts één aanvraag aanvaard (zelfde factuur, bedrijfsnaam, BTW-nummer, naam, voornaam, e-mailadres) voor de duur van de operatie. Onder een aanvraag wordt verstaan een aanvraag voor een GREENWORKS batterij als geschenk voor de aankoop van een in aanmerking komende KIT zoals beschreven in punt 1.

 

 1. Aanvaarding/weigering van je deelname - Follow-up van je deelname
Binnen 10 dagen ontvang je een e-mail waarin je deelname wordt bevestigd of geweigerd.
Als je deelname aan alle voorwaarden van het aanbod voldoet, ontvang je je GREENWORKS batterij binnen 4 weken vanaf de datum waarop je dossier gevalideerd is. 
Binnen enkele dagen ontvangt u een tweede e-mail van GLOBETOOLS met als onderwerp "Globe Tools track order" met de link waarmee u de verzending van uw batterij kunt volgen.
Elke aanvraag die onleesbaar, onvolledig of frauduleus is, niet aan alle voorwaarden van de aanbieding voldoet of na de in punt 1 vermelde uiterste inschrijfdatum om middernacht is verzonden, wordt als niet-conform beschouwd.
Bedankt dat u voor Greenworks hebt gekozen!

De organisator van de promotiecampagne is GLOBE TECHNOLOGIES SWEDEN AB Hjortronvägen 3 SE-55475 Jönköping Zweden. 
Deze promotieaanbiedingen gelden alleen voor aankopen in België en Nederland tijdens de aangegeven actieperiodes.